Franciaágy memória matraccal

Visszatérve a vásárlásra, telefonon időpontot egyeztettünk, felkerestük a kb. 4000 négyzetméteres raktárat, ahol legalább 500-600 azonnal elvihető franciaágy, ülőgarnitúra, kanapé sorakozott. Mint a kanapé vásárlásánál, most is elvoltunk egy darabig, de az már a legelején látszott, hogy innen üres kézzel nem megyünk haza.

Fiatal pár vagyunk, egy pesti lakásban élünk. Új franciaágy vásárlását terveztük, mivel a régi ágyunk kiszolgálta az idejét. Sajnos nem volt elég a matrac csere, mert az ágykerettel is akadtak gondok. Javítani sem érte meg, így eljött az új franciaágy ideje. Ahol nemrégen egy kanapét vásároltunk, ugyanott remek franciaágyakat is lehet kapni. Hol is? A rákospalotai kanapé és franciaágy outletben.

Franciaágy vásárlás könnyedén

Mivel már ismertük a vásárlás menetét, még gördülékenyebben ment minden. Legalábbis a vásárlás, mert a régi bútortól csak elég nyögve-nyelősen tudtunk megszabadulni, de ez már a mi sarunk volt. Jó pár napig két franciaágyunk is volt, alig fértünk el, de aztán szerencsésen megoldódott a probléma. Visszatérve a vásárlásra, telefonon időpontot egyeztettünk, felkerestük a kb. 4000 négyzetméteres raktárat, ahol legalább 500-600 azonnal elvihető franciaágy, ülőgarnitúra, kanapé sorakozott. Mint a kanapé vásárlásánál, most is elvoltunk egy darabig, de az már a legelején látszott, hogy innen üres kézzel nem megyünk haza. A több lehetséges jelölt közül végül meg is találtunk az új franciaágyunkat, príma memóriamatraccal kértük.

Franciaágy ára is kedvező

Az ára is kedvező volt, kényelmes, jól néz ki, szerintem ennél több nem is kell egy franciaágynál. Kifizettük és már vitethettük is haza. Amint már írtam a logisztikával voltak gondjaink, nem szerveztük meg jól a régi elszállítását, így elég zsúfolttá vált a lakás. Szerencsére csak átmenetileg, azóta már régen rendeződtek a dolgok, és nagyon szeretjük az új franciaágyunkat. Érdemes ellátogatni hozzájuk: franciaagy.net

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top