Horizont Bútor bolt

A Horizont Bútor immár 20 éve a Magyar bútor piacon. Cégük első üzletét 1997-ben nyitotta meg és azóta a Dunántúlon már 10 városban jelen vannak üzleteikkel. Nagyon hamar rájöttek, hogy csak a minőséggel tudnak versenyképesek lenni. Bútoraik többsége hazánkban készül, de található náluk lengyel és szlovák bútorok is.

A Magyar bútor piacot figyelembe véve az ár is fontos tényező, és a minőség is. A bútorgyártás nagyon sokat fejlődött az elmúlt 20 évben. Kikoptak nemcsak a régi típusú bútorok, hanem az eljárások is, de az anyagválaszték is bővült. A Horizont Bútor-nál folyamatosan nyomon követik ezeket a változtatásokat és igyekeznek elsőként adoptálni a környezetükbe. A Horizont Bútor egyrészt élen jár az újításokban, innovációban, de megtartják mindig a jól bevált és keresett modelleket is. A bútorkereskedés egy külön szakma, nem akarják misztifikálni, de elhivatottság nélkül ez sem megy.

A Horizont Bútor immár 20 éve a Magyar bútor piacon

Cégük első üzletét 1997-ben nyitotta meg és azóta a Dunántúlon már 10 városban jelen vannak üzleteikkel. Nagyon hamar rájöttek, hogy csak a minőséggel tudnak versenyképesek lenni. Bútoraik többsége hazánkban készül, de található náluk lengyel és szlovák bútorok is. Üzleteikben konyhabútor, szekrénysor, elemes bútor, kiegészítő kisbútor, kárpitozott garnitúrák, étkező-garnitúrák, kanapék, ülőgarnitúrák széles választéka megtalálható.

Jelmondatuk: „garantált minőség olcsón” Cégük valóban olcsón kínálja minőségi termékeit.

Ha kiváló bútorokra lenne szüksége, nézzen be hozzájuk, nem bánja meg. Honlapjuk: http://horizontbutor.com/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top